Inschrijving nog niet geopend

Zaterdag 25 augustus en zondag 26 augustus 2018 

Zing mee tijdens dit zangweekend in Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne  (Noord-Brabant). Het zangweekend van Sing Along Events is elk jaar weer een hoogtepunt, vanwege de gemoedelijke sfeer, de prima ambiance en niet te vergeten de gedreven solisten en begeleiders. Komend jaar staat het zangweekend in het teken van het requiem van Fauré

Programma 

Een weekend lang zingen in een prachtige omgeving, begeleid door een enthousiast klassiek ensemble, een onvermoeibare dirigent en met een solist van topklasse: dat is het zangweekend van Sing Along Events. In 2018 staat het Requiem  en de Cantique de Jean Racine van Fauré op het programma. 
Het zangweekend vindt dit jaar plaats in het grootste Abdijklooster van Nederland, in Deurne waar u kunt genieten van heerlijke lunches, een excellent diner en een overnachting in een comfortabele kamer. Het hotel is afgelopen jaar volledig gerestaureerd .
Zaterdag en zondag brengen we door met repetities met koor, orkest en solist, en zondagmiddag is er een uitvoering in de prachtige Sint Willibrordkerk te Deurne.
Het zangweekend is er voor iedereen die van zingen houdt en graag samen geniet van de mooiste muziek in een fijne omgeving!

Een weekend om nooit te vergeten!

Heeft uw partner ook interesse in een weekend genieten van het prachtige Noord-Brabantse landschap, maar houdt hij/zij niet van zingen? Voor hem/haar wordt een alternatief programma aangeboden.

Het Missiehuis te Deurne werd in 1954 aan de weg van Deurne naar Vlierden geopend. Deze nieuwstichting was in feite een herbouw van het Missiehuis te Uden, dat op 7 november 1911 aldaar werd geopend en in 1944 werd verwoest. Het Missiehuis was het kleinseminarie van deze congregatie, ook wel bekend als de Missionarissen van Steyl. 

Kloosterhotel Willibrordhaeghe ligt in noord Brabant midden in het Peel gebied.
Voor niet-meezingende partners is er een partnerprogramma samengesteld met o.a. een wandeling door de Peel of een uitspaje naar de stad Eindhoven.

Kloosterhotel Willibrordhaeghe heeft zeer comfortabele kamers inclusief sanitair, wifi, radio en flatscreen tv. Alle kamers zijn onlangs gerenoveerd.

Alleen meezingen

Woont u in de buurt van Kerkrade of heeft u een ander onderkomen in de buurt?

U kunt zich ook alleen inschrijven om deel te nemen aan de repetities en het concert, zonder overnachting en culinaire verzorging in Kloosterhotel Willibrordhaeghe.