Pop Sing Along in Theater De Nieuwe Regentes

ZATERDAG 19 JANUARI 2019 | POP SING ALONG | AANVANG 10.00 UUR EINDE 17.30 | THEATER DE NIEUWE REGENTES | WEIMARSTRAAT 63 | DEN HAAG  


Sing Along Events organiseert weer een geweldige dag vol popmuziek op zaterdag 19 januari  2019. Binnen één dag een prachtige keuze van highlights uit de popmuziek instuderen en uitvoeren? Voor wie van zingen houdt, een absolute must!

Samen met een combo en geweldige solisten studeren we onvergetelijke hits in, zoals Viva la vida, Tears in Heaven, Dust In The Wind en lmagine. Aan het einde van de dag geven we een sprankelende uitvoering. 
Deze dag is bedoeld voor individuele koorzangers, maar ook koren kunnen eraan deelnemen. Met behulp van liedteksten, partituur en oefen-mp3'tjes (of cd) is het mogelijk om de muziek vooraf in te studeren.

De kosten

Viva la VidaWilt u meezingen of deze scratch-dag aan iemand cadeau geven, dan kunt u zich aanmelden en ontvangt u na overmaking van € 45,00 het toegangsbewijs. De oefen-mp3'tjes en de liedteksten en bladmuziek kunt u vervolgens gratis van de site downloaden. Na betaling krijgt u van ons een brief met de downloadlink. Daar vindt u alle ingezongen liedjes per stemsoort en alle muziek en songteksten. Wilt u de bladmuziek liever thuis ontvangen? Via het inschrijfformulier kunt u deze direct bijbestellen. U kunt hier inschrijven.

Groepsinschrijvingen

Wanneer er 10 personen of meer samen inschrijven krijgt u € 5 korting per persoon en zijn de kosten € 40,00. Bij deelname van 20 personen of meer loopt de korting op tot €10 en betaalt u € 35,00 per persoon. Misschien is het een leuk idee om met (een deel van) uw koor aan dit project deel te nemen! Bovendien kunt u met (een deel van) uw koor deelnemen aan het korenfestival! In het groepsinschrijvingsformulier kunt u ook aangeven dat uw koor een optreden wil verzorgen op het korenfestival. Download hier het groepsinschrijfformulier.

Luisteren/Toegangskaarten voor de uitvoering  

Heeft u fans die graag naar de uitvoering komen luisteren? Voor hen kunt u toegangskaarten bestellen. Luisterkaarten kosten voor deelnemers slechts  € 2,50! Verras uw vrienden met een luisterkaartje!
Aanvang van het concert is 16.30 uur en het duurt tot 17.30 uur.

U kunt natuurlijk ook luisterkaarten bestellen als u niet deelneemt aan de Musical Sing Along. Bestel hier uw luisterkaart(en)

Lukt het niet met inschrijven en/of komt telefoneren u niet uit? U kunt het inschrijfformulier ook downloaden om deze uit te printen en op te sturen naar Sing Along Events. Ons adres staat op het inschrijfformulier. Klik hier voor het printbare inschrijfformulier. (Nog niet beschikbaar)  


Lunchen in Theater De Nieuwe Regentes
Speciaal voor deze dag kunt u een lunch bestellen à € 9,00.
De lunch bestaat uit een assortiment broodjes/stokbroodjes met kaas- en vleessoorten, fruit, koffie, thee.

Buon appetito!