Pop Sing Along in Steenwijk en korenfestival

ZATERDAG 24 MAART 2018 | POP SING ALONG | AANVANG 10.00 UUR EINDE 17.30 | THEATER DE MEENTHE | STATIONSPLEIN 1 STEENWIJK  


entree de meenthe

Sing Along Events organiseert weer een geweldige dag vol popmuziek op zaterdag 24 maart 2018. Binnen één dag een prachtige keuze van highlights uit de popmuziek instuderen en uitvoeren? Voor wie van zingen houdt, een absolute must!

Samen met een combo en geweldige solisten studeren we onvergetelijke hits in, zoals Viva la vida, Tears in Heaven, Dust In The Wind en lmagine. Aan het einde van de dag geven we een sprankelende uitvoering. 
Deze dag is bedoeld voor individuele koorzangers, maar ook koren kunnen eraan deelnemen. Met behulp van liedteksten, partituur en oefen-mp3'tjes (of cd) is het mogelijk om de muziek vooraf in te studeren.

Korenfestival     

Uniek: na het scratchconcert komen allerlei koren optreden! Tussen 18.30 en 20.30 uur zijn er in de zalen van theater De Meenthe zeer diverse optredens. De optredens duren maximaal 25 minuten en er zijn koren in allerlei genres te horen. Laat u verrassen door een enorme variatie aan zangmuziek! Maak uw dag in Steenwijk compleet met een Italiaans pasta-dinerbuffet. Na het concert kunt u voor maar € 11,50 (excl. drankjes) opscheppen bij een fantastisch pastabuffet in het theaterrestaurant. 

Voor koren

Kom met uw koor meezingen met de pop Sing Along! Uw koor is van harte welkom om 's avonds één van de optredens te verzorgen. U krijgt korting bij deelname aan de pop Sing Along als u zich met (een deel van) uw koor inschrijft en uw koor neemt bovendien gratis deel aan het Korenfestival. Beide zalen beschikken over een perfecte geluidsinstallatie en een prachtige vleugel. Een unieke manier om uw koor in de spotlights te zetten!

De kostenViva la Vida

Wilt u meezingen of deze scratch-dag aan iemand cadeau geven, dan kunt u zich aanmelden en ontvangt u na overmaking van € 45,00 het toegangsbewijs. De oefen-mp3'tjes en de liedteksten en bladmuziek kunt u vervolgens gratis van de site downloaden. Na betaling krijgt u van ons een brief met de downloadlink. Daar vindt u alle ingezongen liedjes per stemsoort en alle muziek en songteksten. Wilt u de bladmuziek liever thuis ontvangen? Via het inschrijfformulier kunt u deze direct bijbestellen. U kunt hier inschrijven.

Groepsinschrijvingen

Wanneer er 10 personen of meer samen inschrijven krijgt u €5 korting per persoon en zijn de kosten €40,00. Bij deelname van 20 personen of meer loopt de korting op tot €10 en betaalt u €35,00 per persoon. Misschien is het een leuk idee om met (een deel van) uw koor aan dit project deel te nemen! Bovendien kunt u met (een deel van) uw koor deelnemen aan het korenfestival! In het groepsinschrijvingsformulier kunt u ook aangeven dat uw koor een optreden wil verzorgen op het korenfestival. Download hier het groepsinschrijfformulier.

Luisteren/Toegangskaarten voor de uitvoering  

Heeft u fans die graag naar de uitvoering komen luisteren? Voor hen kunt u toegangskaarten bestellen. Luisterkaarten kosten € 10. Verras uw vrienden met een luisterkaartje!
Aanvang van het concert is 16.30 uur en het duurt tot 17.30 uur.
Het korenfestival begint om 18.30 en duurt uiterlijk tot 20.30 uur.

U kunt natuurlijk ook luisterkaarten bestellen als u niet deelneemt aan de Musical Sing Along. Bestel hier uw luisterkaart(en)

Lukt het niet met inschrijven en/of komt telefoneren u niet uit? U kunt het inschrijfformulier ook downloaden om deze uit te printen en op te sturen naar Sing Along Events. Ons adres staat op het inschrijfformulier. Klik hier voor het printbare inschrijfformulier. (Nog niet beschikbaar)  


Eten in de Meenthe
theaterdiner-in-de-meenthe

Speciaal voor deze dag kunt u een lunch bestellen à € 9,50.
De lunch bestaat uit tomatensoep, assortiment luxe broodjes, diverse vleeswaren met garnituur, twee soorten kaas met garnituur, ambachtelijke kroket, inclusief melk en jus d’oranje.

Na het concert kunt u ook gebruik maken van een Italiaans pastabuffet à €11,50 (exclusief drankjes). U kunt kiezen uit heerlijke gerechten zoals brood met tapenade en kruidenboter, Italiaanse salade met mozzarella en tomaat, vegetarische groentelasagne, pasta bolognese en pasta carbonara. 
De maaltijden worden geserveerd in theaterrestaurant de Meenthe. Buon appetito!